Atentie – Operatorii straini de jocuri de noroc online nu au inca licenta de functionare

Operatorii de jocuri de noroc pe internet nu au inca licenta de functionare pe teritoriul Romaniei. In prezent, noua ordonanta OUG 92/2014 a intrat in vigoare si se asteapta normele metodologice de aplicare a acesteia.

Noi urmarim indeaproape evolutia evenimentelor si ne luam angajamentul de a va tine la curent. Doriti sa aflati care sunt primii operatori de jocuri de noroc online cu licenta de operare in Romania si sa profitati de ofertele de bonus ale acestora? Daca da, va rugam sa va lasati numele si adresa de email si va vom anunta, in timp util, de orice modificari care pot aparea.

Odata cu completarea formei de contact, declarati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de folosire a site-ului si va dati consensul pentru a primii de la noi instiintari prin email.

Daca doriti sa utilizati newsletter-ul oferit pe site-ul nostru, avem nevoie de mai multe informatii de la dumneavoastra pentru a va putea oferi acest serviciu. In scopul de a va oferi serviciile solicitate, aceasta informatie trebuie sa includa, dupa cum este prevazut, numele dvs. si o adresa de email valida. Datele sus-numite sunt clasificate ca „date cu caracter personal” si sunt necesare pentru a stabili identitatea dvs. Pentru siguranta dvs., aceste date nu vor fii trimise sau dezvaluite unor terte persoane. Totusi, puteti folosi site-ul nostru fara a fii nevoiti sa dezvaluiti in intregime sau partial identitatea dvs.

Noi folosim un furnizor de servicii pentru a asigura functionarea optima a serviciului newsletter:

CleverReach GmbH & Co. KG Felix Wankel--Str. 16, 26125 Oldenburg, Germania Tel .: +49 (0) 441 390 1176-0 Numar TVA: DE230180364 Magistratii Tribunalului Oldenburg/ HRA 4020

Informatii cu privire la politica de protectie a datelor a furnizorului de servicii sus-numit pot fi găsite aici: http://www.cleverreach.com/privacy